Бодрожић обмањује своје малобројне читаоце

Члан и функционер свих опозиционих странака и незванични главни пропагандиста Ђиласовог савеза, Жељко Бодрожић, не престаје да бесомучно лаже и измишља. Кад не зна шта да напише, он једноставно измисли оно што му је срцу драго. Овај пут је у последњем броју свог таблоида  сензационалистичким писањем покушао да обмане јавност о постојању некаквих унутарстраначких сукоба у кикиндском СНС-у.

Дан пре него што је објавио текст пун лажи и измишљотина, Жуја је питања о стању странке послао на адресу одбора где је у веома кратком року добио не само одговоре на конфузна питања, већ и на суманута потпитања која одражавају посебно стање свести овог такозваног новинара. Бодрожић је још једном доказао да никада неће успети да буде ништа више од бедне провинцијске трачаре и да се не либи ничега, па ни кршења свих новинарских правила и кодекса у покушајима да манипулише јавношћу преко свог гласила.

Већ пет година Бодрожић обмањује малобројне читаоце измишљеним сукoбима у СНС у Кикинди. Ваљда мисли да ће, ако довољно пута понови оно што прижељкује и чему се нада, то заиста и да се деси.
Али, морамо да га разочарамо. Њему и свим другим душебржницима можемо  да поручимо да је Градски одбор Српске напредне странке у Кикинди добро, а колико смо јединствени и снажни, видеће и Бодрожић и његове газде већ с пролећа на изборима.