Градски одбор најоштрије осуђује последње изјаве квази опозиције

Градски одбор Српске напредне странке у Kикинди најоштрије осуђује последње изјаве квази опозиције усмерене ка рушењу уставног поретка Србије, као и гнусне психопатске претње упућене председнику Србије Александру Вучићу.

Да ли је могуће да у Србији 21. века и даље постоје они који своју шансу за седање у функционерску фотељу виде позивом на крвави пир и убиство легитимно изабраног председника свих грађана Србије? Да ли је могуће да ови крвнички хушкачи не разумеју да је мрачни средњи век прошао и да је Србија данас модерна уређена земља окренута ка будућности?

Очигледно је да има људи који себе називају  "демократском" опозицијом, док нескривено, током дана незапамћене жалости, након ужасне трагедије, исказују крвничке психопатске намере ка онима иза којих стоји само мукотрпан рад, и небројени резултати.

Господо, добро је да сте показали своје право лице, не морамо ми више да  разоткривамо ваше девијантне намере, сад их виде сви грађани Србије. Српска напредна странка је ту да брани уставни поредак наше земље, часно, својим радом и резултатима, а најбољи пример за то је покретач новог доба за Србију, председник Александар Вучић.