Куче Микија Панића озбиљнији кандидат од њега

Српска напредна странка позива политичког генија и лидера кикиндске опозиције, Мирослава Панића, да јавно каже да ли планира да из свог џепа издвоји 50000 евра и да тако обештети грађане због дуплог трошка одржавања избора за сеоске кнезове, или, што је вероватније, само мисли да поново троши новац грађана, као што је радио док му је за глуварење по градском тргу његов компањон Саво Добранић месечно давао плату. Изгледа да се Мики, без икаквог основа, понадао да би, након избора за сеоске кнезове, поново био у прилици да препродаје пепељаре по многоструко већим ценама од реалних, као што је некада радио.

Подсетићемо Мирослава Панића да још увек није измишљен изборни систем који би му омогућио да победи Српску напредну странку, која је, на недавно одржаним локалним изборима, добила огромну подршку грађана, посебно у селима, управо због тога што се не понаша као он и његови партнери, него озбиљно и одговорно према грађанима.

Најзад, Српска напредна странка се више плаши евентуалне кандидатуре кучета које Мики Панић повремено шета по граду, а које би било озбиљнији кандидат него било који представник његове коалиције.