Мржња и линч једина политика новог ДОС-а

Општински одбор Српске напредне странке у Кикинди најоштрије осуђује исписивање графита „Смрт Вучићу“, којим је очигледно кулминирала мржња коју према Александру Вучићу у својим иступима износе сви лидери странака новог ДОС-а од Демократске странке до ДСС-а и Двери, као и њихови представници у Кикинди.

Резултат деловања ових странака су уништени привредни гиганти, армија незапослених Кикинђана и општина пред банкротом. Зато их фрустрира што Влада Александра Вучића посебно брине о Кикинди и што иза његовог рада остају конкретна дела - отварање граничног прелаза Наково, покретање производње у МСК, формирање бесцаринске зоне, као и враћање Кикинди статуса града.

Ове чињенице не могу да сакрију никаква мржња и болесни позиви на линч политичких противника. Уверени смо да грађани сигурно неће дозволити да се на власт у Кикинди и Србији поново врате они који осим мржње, насиља и пљачке ништа друго немају да понуде.

Инфо сулжба ОО СНС Кикинда