Саопштења

Најпознатији тајкун Драган Ђилас и Мариника Тепић свратили су у Kикинду

Најпознатији тајкун Драган Ђилас и његова чиновница Мариника Тепић, свратили су у Kикинду ове недеље, где их је пре свих дочекао, Ђиласов пословни партнер, Зоран Милешевић са којим је државу оштетио за 900 хиљада евра. Новцем грађана из Развојне банке Војводине плаћена је тзв. хладњача на улазу у Kикинду, ни мање ни више него милион евра! Гле чуда, ту исту хладњачу накнадно је купио Драган Ђилас за 100 хиљада евра! За трен је нестало 900 хиљада евра грађана Србије. Интересантно би било да се газда Ђилас похвалио добрим пословним потезом и направио једну фотографију испред ове рушевине!
 
Мариника Тепић, познатија по пројектима преко којих је прала новац грађана Војводине, финансирајући "Банатске шоре" и пројекат "Секс за почетнике", наставила је у свом маниру да лаже, узнемиравајући грађане својим наводима и небулозама, не би ли оправдала титулу тајкунске перјанице. Заборавила је да грађани не верују онима који су их опљачкали, довели до ивице егзистенције, док су пунили своје џепове и рачуне на Маурицијусу! И док се тако занесена вози у аутомобилу од 100 хиљада евра, промовишући идеју да су Срби геноцидан народ, грађани поверење дају политици Александра Вучића, миру, стабилности и делима која говоре!
 
Србија је данас економски лидер у региону, сврстана у најбрже економије света. У Србији се данас граде путеви и пруге, школе, болнице, фабрике, запошљавају људи. Верујући господо из Мултикома да вас је пријатељ, Зоран Милешевић, одвео на ручак у хотел "Нарвик", у самом центру Kикинде, од ког је направио штенару, а вашој политици споменик, сигурни смо да су вас грађани запамтили као сецикесе и уништитеље које ће са задовољством трећег априла, послати у прошлост којој и припадате, са понеком дрогираном кокошком.