Не раде сви као некада ДС

Као што сваки поштен човек мисли да су око њега сви поштени, као што сваки лопов сматра да су сви лопови, тако и локални одбор Пајтићеве дружине у нестајању сматра да свака власт ради онако како је радила њихова.

Није нас изненадило то што се у странци највећег лажова на српској политичкој сцени служе лажима, као ни то што су толико неспособни и информатички неписмени па нису у стању да на сајту АПР-а пронађу удружења којима се баве у својим аутопројекцијама, али нам није јасно зашто друге оптужују због тога?!

Општина Кикинда је разјаснила оно што је свима већ било јаснода је конкурс за пројекте из културе спроведен по закону и без било чијег фаворизовања. Сада би било добро да, ако се већ бавимо невладиним организацијама, кикиндски пајтићевци разјасне колико се новца налази на рачуну Омладинског клуба општине Кикинда, који су својевремено основали омладинци ове странке, одакле је новац дошао, за које пројекте, као и то колико је успешних пројеката ова дружина реализовала од свог настанка, а колико новца потрошила.

Када се то буде објавило, грађанима Кикинде ће бити јасно да седиште ове невладине организације није случајно у Дому ученика, истом оном из кога су неки функционери ове странке излазили са лисицама на рукама.

Информативна служба ОО СНС Кикинда