Палатинуш: Честитамо Панићу што је ујединио кикиндску опозицију

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 26.03.2018.

Петер Палатинуш
Члан Градског одбора Српске напредне странке у Кикинди

Градски одбор Српске напредне странке у Кикинди неће и не може више ћутати на саопштења и изјаве странака и појединаца на којима би им позавидео и Барон Минхаузен. Посебно нећемо дозволити да нам паметује професионални беспосличар који у својој 55-ој години пропалог живота или шета туђе кучиће, или се сакрива иза жбуња на Тргу и вреба некога да му плати кафу.

Честитамо Панићу што је ујединио кикиндску опозицију, што говори у њено име и још више му честитамо што је заједно са Жељком Бодрожићем стао на њено чело. Панић је изнео да су интензивирали рад на терену. Власници кикиндских кафића су почели да трљају руке, знајући шта је за нашег Микија терен. А истина је тешка и горка по њих, знамо сви. Тешко оној странци где овај двојац зајаше на функције. Пропаст им је осигурана!

Што се тиче Српске напредне странке, ми им желимо да што дуже буду на челу опозиције, али ћемо се борити да никад не дођу на чело Кикинде. Када су били власт, заједно са својим пајташима, показали су да једино знају да узимају паре за себе и да уништавају буџет, и у томе су доказани шампиони. Познати дуо рекеташа данас то мало другачије ради, Панић за пепељаре и бесплатне кафе, а Бодрожић за новине. Срећом па их сви знамо, а оне које могу да изрекетирају је све мање. Ми им сигурно нећемо то дозволити, јер за Кикинду више нема поправног испита.

Служба за информисање
Српска напредна странка