Палатинуш: Панић је последњи који има право да држи слово о инвеститрорима

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Петер Палатинуш
Члан градског одбора Српске напредне странке у Кикинди

Градски одбор Српске напредне странке се извињава једном од лидера кикиндске опозиције, Микију Панићу, што су у наш град дошли инвеститори, што су отворили радна места за Кикинђане и што наши суграђани уместо да седе код куће, или по кикиндским кафићима као Мики Панић, иду на посао и зарађују.

Извињавамо се и што још увек нисмо у могућности да на читавој земаљској кугли пронађемо инвеститора и грану привреде у коју би могао да се запосли Мики Панић, јер још нико не тражи џабалебароше и необразоване ленштине попут њега, које не раде ништа осим што шетакју туђе кучиће и гребу се за шољу кафе. Зато је Панић је последњи који има право да држи слово о инвеститорима, јер поред тога што никада у животу ништа није радио, он ниједног инвеститора у наш град није довео, већ је заједно са својим политичким партнерима затварао фабрике, а Кикинђане остављао без посла.

Врсном стручњаку за издавање пословног простора за један динар по квадрату и препродавање пепељара које ничему не служе, Микију Панићу, нико не брани да узме у руке шрафцигер и поради мало на свом дуалном образовању. Тако би коначно проширио и своју радну биографију и уписао неки дан радног стажа.

На крају, колики „стручњак“ држи предавања о економијни најбоље показује и Микијев покушај да се бави бизнисом. Пошто је Мики и у бизнису успешан као и у политици, овај покушај је завршен блокадом његове фирме дуже од две године и брисањем из регистра. Данас се, зато, Микијевим привредним умећем баве евентуално они којима је фирма под егзотичним називом остала дужна.

Такве квалификације и искуство у затварању фирме, а самим тим и избегавању плаћања нагомиланих обавеза, има и још понеки аспирант из редова опозиције за управљање градом. Не зна се просто ко је остао више дужан, ко је квалификованији, ко је затворио више својих фирми, ко је променио више странака, ко може јаче да пљуне по политичким противницима, прети а после изиграва жртву, да се прикаже као невино јагње.

Служба за информисање
Српска напредна странка