Палатинуш: Рђавом Панићу и пензионери сметају

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ (2)

Петер Палатинуш

Члан градског одбора Српске напредне странке у Кикинди

Српскoј напредној странци у Кикинди је један од приоритета брига о најстаријима, јер су они најзаслужнији за успех реформи и економског јачања Србије. Град, као и сама држава се труди да им се одговорним радом, на све могуће начине одужи. Један од начина је и организација бесплатних излета са циљем да се најстаријим суграђанима пружи могућност да обнове и обогате своје знање о природним лепотама наше државе.

То, очигледно је, смета уједињеној опозицији у Кикинди и њиховом, сада већ неприкосновеном лидеру, Микију Панићу. Смета му што су отворене фабрике у којима Кикинђани раде, смета му што се људи запошљавају, смета му што се Кикинда гради, а сад му смета и што се за пензионере организују бесплатни излети!

Градска власт ће и даље излазити у сусрет својим најстаријим суграђанима без обзира на противљење Панића и његових истомишљеника, а можда ће и, само због Микија Панића, организовати такмичење у џабалебарењу у коме, верујемо, нема неку озбиљнију конкуренцију на овим просторима, па да и он, сирома’ у нечему победи.

Служба за информисање
Српска напредна странка