Саопштења

Саопштење за јавност

Сада већ традиционално, локална филијала Ђиласове странке, сваке недеље, по директиви власника, напише по једно бесмислено саопштење. Ове недеље, поред тога што је бесмислено, је и језиво!

Толико лажних оптужби и измишљотина на рачун угрожавања права жена и њиховог достојанства, могу да продукују само Ђиласови следбеници. Аутопројекција је чудна работа, па тако локални ђиласовци преписују некоме све оно што би они они радили да су у позицији. Још горе, преписују другоме све оно што они јесу радили када су били у позицији. Прилог томе јесте и чињеница, коју невешто покушавају да заташкају, а то је да им је лидер силеџија који је сопственој жени претио да ће јој одрубити главу, док ју је тукао пред децом. О томе ни реч нису рекли. Прећуткују и то што је локални тајкун, Зоран Милешевић, недавно претио вешањем женама, с тим да он не прави разлику између жена и мушкараца. Пас с маслом не би појео гомилу написаних тврдњи. Нормалном човеку такво насиље не би на памет пало. Где сте смислили те гнусне лажи? У руини хотела „Нарвик“ или распалој Ђиласовој хладњачи на улазу у Kикинду?

Господо из Странке слободе и правде, побркали сте лончиће. То што ви не смете да мрднете док не добијете дозволу Зорана Милешевића, док му не прошетате псе, то што браните тајкуна, искључиво је ваш избор. Да ли стварно мислите да вас не познајемо?

Него, реците ви кикинђанкама, шта каже газда Милешевић, када ће вратити 220 милиона динара, које им је отео, намењених за развој града, изградњу новог вртића и диспанзера за жене? Kада планира да санира ругло које је оставио у центру Kикинде? Како изгледа „Нарвик“, споменик политике Ђилас-Милешевић, тако је изгледао и осми март у граду у ком је перспектива личила на штенару.

Дан жена јесте и треба да буде обојен посебном пажњом према дамама које су стуб породице и друштва, без чије енергије не би било ни просперитета. Српска напредна странка, без разлике, даје поверење, подршку и важну улогу у друштву дамама, путем мера економске политике, социјалне политике и здравствене заштите. Зато и уживамо толику подршку и поносимо се снажним и успешним женама, спремним да на себе преузму сваки изазов.

А, ви, господо из Странке слободе и правде, ако вас неко понижава, малтретира, вређа и тера да из недеље у недељу пишете онакве небулозе, трепните два пута и помоћи ћемо вам да се истргнете из чељусти газда. Служба за информисање Српска напредна странка.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка