Саопштења

Саопштење за јавност

Душебрижници из Странке слободе и правде,

читајући ваше саопштење, дошли смо до закључка да захтев који константно упућујуте председнику Вучићу за формирање техничке Владе, превасходно има за циљ коначно решавање радног статуса господина Панића, јер би у таквој Влади он засигурно добио министарско место.

Такав стручан, квалификован кадар, такорећи човек универзалног знања, оличиње је политике коју ваша странка заступа у Србији.

Политике скакања по клупама Народне Скупштине, политике која се противи повећању плата и пензија, политике која је против директне помоћи грађанима, политике која се противи улагању у градове и општине у Србији, политике уништавања, распродаје, пљачке и отимачине, политике која промовише насиље док се, истовремено, наводно, боре против истог.

Како вас, господо, није срамота да помињете помоћ Владе Републике Србије граду Кикинди у износу од 100.000.000 динара, када врло добро знате да је та помоћ додељена како би Кикинда изашла из блокаде у коју ју је гурнуо ваш газда и политички отац Зоран Милешевић?! Одакле вам храбрости, пошто образа одавно немате, господине Панићу, да пласирате лажи о богаћењу, када једини који се обогатио од тих пара јесте газда Милешевић?!

Вероватно сте и ви добили неку мрвицу, па сада то отплаћујете бесомучним лајањем, лагањем, измишљањем и нападањем најзначајнијег пројекта за Кикинду и њене грађане у последњих неколико деценија!

Без обзира на то, господине Панићу, колико Ви и остали из Ваше политичке организације кевћали и лагали, даље пљачкали овај град и народ, Српска напредна странка ће наставити да се бори за сваког Кикинђанина и интерес Кикинде.

Завршићемо фабрику воде, дистрибутивну мрежу за воду, изградићемо мини постројења за прераду воде по селима, завршити реконструкцију градске болнице, изградити нови вртић и реализовати многе друге пројекте од значаја за грађане, колико год се то вама не свиђало, колико год били против и колико год ви скакали по скупштинским клупама.

На крају, много среће Кикинда и има, господине Панићу, јер, кад год нам је тешко, погледамо Вас, прекрстимо се и кажемо „Опрости нам Боже, могло је и горе!“

 

Служба за информисање

Српска напредна странка