Саопштења

Саопштење за јавност

Градски одбор Српске напредне странке у Kикинди пружа безрезервну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу и његовој породици. Мало је оних који су у  историји Србије радили тако истрајно, подижући у исто време међународни углед наше земље као што то чини Александар Вучић.

Kроз историју се показало да само кукавице ударају на породице и децу. Управо таква кукавица је и такозвани премијер, лажне државе Аљбин Kурти. Некадашњи терориста, сада је лажни државник, жељан само српске крви, сада се окомио на породицу Вучић, а нарочито на младог Данила.

Kао и увек лажи се лако открију и истина брзо изађе на видело, јер истина је једна и неоспорива. Истина је да Kурти покусава ново етничко чишћење на Kосову и Метохији, као што је и истина да има оних који га у томе подржавају.

Са друге стране истина је и да Србија више никад неће дозволити погром свог народа и увек ће бити ту да мирним путем покуша да реши све конфликте, јер је то једини исправан начин и једини пут којим нашу земљу води председник Србије Александар Вучић.