Вести

Ђилас и Шолак за Србију траже санкције и изолацију

Занимљиво је да се баш у медијима под контролом Ђиласа и Шолака појавило писмо неколико америчких конгресмена. Још је занимљивије што амерички конгресмени прате емисије на РТС и то на српском језику, воде рачуна о пословању Пинка и посебно Телекома, који су баш конкуренција Ђиласовим и Шолаковим компанијама.
 
Међутим, не треба се правити наиван! Познато је како функционише лобирање код америчких конгресмена.
 
Баш као што су некада њихова писма против Србије наручивана од стране албанских, бошњачких, или хрватских политичара, сада су та писма наручена од оних који тезе америчких конгресмена понављају у Србији.
 
Дакле, да се не играмо жмурке, тајкунски двојац Ђилас - Шолак, преко америчких конгресемена, тражи заштиту за своје послове на рачун државних компанија, тражи подршку за своје странке и тражи санкције за председника Вучића и Србију.
 
Било је на српској јавној сцени појава које су тражиле бомбардовање Србије. Управо у том духу наступају Ђилас и Шолак и траже санкције за Србију и њене грађане.
 
Сигуран сам да ће грађани умети да направе разлику између политике председника Вучића, који за Србију тражи развој и напредак и Ђиласа и Шолака који за Србију траже санкције и изолацију.
 
Најзад, позитивно је што Ђилас и Шолак преко конгресмена траже борбу против корупције у Србији. Немој само да се жале истим тим конгресменима да су жртве политичког прогона, када борци против корупције закуцају на њихова врата.