Вести

Град пружа рукометашима “Кикинде Гриндеx” јасну и недвисмислену подршку

Да Српска напредна странка нарочито води рачуна о спорту показала је и данашња посета председник Градског одбора Српске напредне странке у Кикинди Павле Марков који је данас посетио најуспешнији рукометни клуб у Кикинде Мушки рукометни клуб “Кикинда Гриндекс“, који је свој тренинг одржао у хали СЦ "Језеро" где су недавно замењене све столице на трибинама.


Председник Марков, пожелео је нашим рукометашима пуно успеха у наставку сезоне и победу против лидера на табели АРКУС лиге. У утакмици против панчевачког “Динама”, на клупи “Кикинде Гриндеx” званично ће дебитовати прослављени тренер Недељко Матић. Он је “плаве” преузео почетком јануара. Марков је рекао да не сумња да ће у суботу трибина “Језера”, у новом наранџастом руху, бити испуњена до последњег места:

Велику пажњу поклањамо школском спорту и младима. У случају “Кикинде Гриндеx” настојимо да испратимо и врхунски спорт. Њихови резултати су за сваку похвалу, а и они су заслужни за афирмацију Кикинде и њен добар спортски имиџ. Улагањима у спорт и младе улажемо у споствену будућност – истакао је Марков.