Вести

Хрњак: Хотел Нарвик је живи споменик политике Савеза за Србију

Слушајући грађане и излазећи у сусрет њиховим потребама, Српска напредна странка је у протеклих пет година у Кикинди остварила мерљиве резултате које грађани препознају и цене, рекла је на данашњој конференцији за новинаре у Градском одбору СНС Станислава Хрњак додајући да ова партија данас у Кикинди има близу 4.000 чланова.

Одговарајући на питања о трибини Савеза за Србију која је одржана у суботу, у бившој Робној кући “Вања”, Хрњак је истакла:

- Ми смо очекивали да ће се тај скуп који је предводио Драган Ђилас догодити у Хотелу “Нарвик” јер би то било најлогичније пошто је “Нарвик” живи споменик њихове политике. Посећеност скупа је одраз њихове политичке снаге и идеја. На том скупу је било 40так људи. Ми када на састанку месног одбора имамо толики број људи, озбиљно се замислимо и размишљамо да реструктуирамо тај одбор.

Хрњак је нагласила да је једина политичка идеја и прича коју имају у Савезу за Србију, поред најмонструознијих које се огледају у позивима на линч, силовања и поређењима са највећим злотворима света - Александар Вучић и Српска напредна странка.

- Дошли су у град који је јако добро запамтио политику Демократске странке Драгана Ђиласа. Поред Хотела који им је у центру најупечатљиви споменик, грађани нису заборавили да су затворили МСК, “Тозу Марковић”, ПИК, Приму, да је гранични прелаз код Накова био зарастао у шибље, да нисте возилом могли стићи од Башаида до Кикинде…

Лични интереси били су једини мотив и резултат политике оних који данас пријављују имовину на 25 милиона евра, али им је очигледно и то мало, оценила је Хрњак и истакла да су резултати напредњачке власти у Кикинди постигнути у интересу свих грађана.

- Види овај народ данас и “Зопас” који је отворио нова радна места и проширује производњу, и “Мекафор” који је дошао и такође проширује производњу, и “Калцедонију”, и да “Ле Белиер” гради нови погон и бројне друге резултате које смо ми за ово време постигли у интересу грађана Кикинде. Није овај народ ни луд ни глуп, већ врло добро зна шта сте му оставили. Сваки пут кад се прошета центром града, он види оличење ваше политике у Хотелу “Нарвик” – закључила је Хрњак.