Вести

Још једном, хвала грађанима Кикинда на великој подршци

Захваљујем се грађанима Кикинде на великој подршци председнику Вучићу и листи "Александар Вучић - Заједно можемо све". Одлука грађана има огромну тежину и захтева од мене одговорност и обавезу да ово поверење оправдам. 
 
Са друге стране, мислим да је важно напоменути да је овај фантастичан резултат постигнут након пет година умоболне медијске кампање мржње, вређања и лажи, која се води против мене лично из недеље у недељу. А све се знало. И ко је где кандидат и ко је где на листама и народ је показао коме верује, а чије речи немају никакву тежину. Уосталом, исти ти су народ који је дошао на трг да подржи председника називали овцама. Зашто бих онда ја, који се поносим што сам део тог народа, пролазио другачије?! 
 
Још једном, хвала грађанима Кикинда на великој подршци, хвала колегама и пријатељима из Српска напредна странка Кикинда који су посвећено и вредно радили и изнели ове изборе и учинићу све да у годинама пред нама поверење и уложени труд оправдам, како бисмо и даље бележили рекордне победе и радили за развој нашег града и за добро добрих, вредних и поштених људи који у њему живе.