Вести

На иницијативу грађана, експозитура Поште у бившој МЗ "Браћа Лаковић"

Павле Марков, градоначелник Кикинде и Срђан Јовановић, директор функција поштанске мреже ЈП „Пошта Србије“, данас су отворили поштанску експозитуру у рубном делу града. Експозитура се налази у делу просторија бивше Прве месне заједнице, у улици Браће Лаковић. Радиће од 7 до 14 часова, а странкама ће на услузи бити један поштански службеник:

- Идеја да експозитура буде отворено на овом месту, потекла је од наших суграђана који живе у овом делу града. Успели смо да захваљујући разумевању „Пошта Србије“, у релативно кратком року, преточимо петицију грађана у стварност. Обезбедили смо адекватан простор који су "Пошта Србије" опремиле. У овом делу Кикинде живи око 8.000 људи, а они више неће морати да одлазе до центра града - рекао је Марков.

Да ЈП „Пошта Србије“ у сваком тренутку ослушкује потребе грађана, клијената и локалних самоуправа потврдио је Срђан Јовановић, директор функција поштанске мреже у овом предузећу:

- Плод сарадње са локалном самоуправом јесте нова јединица поштанске мреже, коју смо отворили на захтев Града Кикинде. Овај део Кикинде има више од 2.900 домаћинстава. У овом делу града послује око 30 правних лица. Пружаћемо најсавременије поштанске, поштанско-финансијске и платне услуге - назначио је Јовановић. 

Да је ово прави потез надлежних потврдила је Божица Томић из Кикинде:

- Пуно ће нам значити ова експозитура. Нећемо више морати да одлазимо до центра града. Браво за оне који су нам приближили поштанске услуге - рекла је она. Сличног става су били и остали окупљени Кикинђани.