Вести

Они нуде псовке и лудачку мржњу према грађанима Србије

За данашње ALO! DNEVNE NOVINE сам коментарисао увреде дела опозиције окупљеног око Драгана Ђиласа, којима је очигледно тешко пало што је за свега неколико сати широм наше земље прикупљено више од 150.000 потписа подршке Александру Вучићу.
Уследиле су језиве поруке на друштвеним мрежама. "Је*ем матер и теби и Вучићевој стоци која гласа за њега", написао је један корисник Твитера, присталица политике Драгана Ђиласа, као коментар на вест о томе колико је потписа подршке Вучићу прикупљено.
 
Kако за Ало! каже функционер СНС Миленко Јованов, у тренутку када сведочимо потпуној промени света у ком живимо, Ђилас и коалиција окупљена око њега нису у стању да понуде ниједан једини одговор на питања која се постављају ни када је у питању будућност Србије, ни било шта друго.
 
Уместо тога, они нуде псовке и лудачку мржњу према грађанима Србије који не мисле као они. То није чак више ни мржња само према политичарима с друге стране, него свим грађанима ове земље који мисле другачије. И управо то је један од најважнијих аргумената због којих ће Србија, уверен сам, гласати за мир, за стабилност, то јест за ону политику чија је персонификација председник Вучић - поручује Јованов.