Вести

Ово је најбољи доказ да је њихово схватање ствари

За Ало новине сам коментарисао Јеремићеву подршку ставу да Србија није заслужила отварање кластера у приступним преговорима за Европску Унију.
 
Ово је најбољи доказ да је њихово схватање ствари - што горе за Србију, то боље за њих. Дакле, они и не желе да добију поверење народа тако што ће осмислити некалав програм, показати енергију, поштење, посвећеност, већ да Србији буде што горе, па да народ из очаја у њима види спасиоце. Ипак, верујем да грађани Србије никада неће бити толико очајни, да у Јеремићу и другим перјаницама бившег режима виде било какво решење.
 
И, друго, језа ме пролази када видим да су на челу ове земље били председник, који се хвали тиме што је по САД денунцирао људе из Србије и министар иностраних послова који јавно очајава што Србија напредује ка ЕУ. Па шта то значи? Да они воле Србију само кад су на власти, или да воле искључиво себе, а Србија им је средство за остваривање личних циљева? Нажалост, мислим да је у питању ово друго и да никоме од њих до Србије није стало колико до лањског снега.
 
Виде то и грађани. Али они Србију воле и неће да је препусте онима који то осећање немају.