Вести

Почетак изборне кампање у Кикинди

Повереник ОО напредњака у Кикиндии кандидат за народног посланика Светислав Вукмирица, као разлог расписивања превремених парламентарних избора навео је следеће:

-Због одређених околности садашња Влада није успела да оствари зацртане циљеве. Постојале су извесне кочнице и због тога су расписани избори. Желимо да грађанима представимо jaсно шта настојимо да остваримо и за то ћемо од њих тражити подршку. Циљ нам је да на предстојећим изборима остваримо што бољи резултат, који ће омогућити СНС већину у републичком парламенту и слободу да оствари све оно чему тежи. Не бежимо од коалиционе Владе, иако нека истраживања јавног мњења показују да постоји могућност да је самостално формирамо, а по окончању избора као странка тражићемо да што квалитетнији људи уђу у Владу и да на тај начин покушамо да живот у Србији учинимо што је могуће бољим.

Вукмирицаје казао да су активисти странке започели са предизборним акцијама и штандовима на терену, а да ће представници странке у локалу разговарати са суграђанима и објаснити им због чега су расписани избори. Он је додао и да ће Српска напредна странка преузети комплетну одговорност за вођење државе и затражити подршку грађана за наставак рада на спровођењу започетих реформи. Такође је истакао досадашњу сарадњу са актуелном Републичком Владом, посебно са министарствима која воде представници Српске напредне странке где смо успели да решимо проблем и даље функционисање компаније "Банини", затим решавање великог проблема у коме се налази компанија "Тоза Марковић", будућег улагања у индустријску зону и решавање питања статуса града и истакао уверење да ће та сарадња са будућом Владом на челу са Александром Вучићем бити још боља и плодоноснија.

 

Акције у Мокрину

Месни одбор СНС у Мокрину организује прикупљање очуване одеће, коју грађани могу донети у просторије Месне заједнице Мокрин најкасније до петка 21. фебруара, у 15 и 30 сати. Подела прикупљене гардеробе биће обављена већ наредног дана, у суботу 22. фебруара између десет и 12 сати у просторијама Дома културе. Истог дана, у суботу, у времену од десет до 14 сати чланови СНС-а др Биљана Марковић и др Милован Блажић у Здравственој станици у Мокрину организоваће ЕКГ снимање, мерење крвног притиска и шећера у крви, а на основу добијених резултата биће одређивани фактори ризика за појаву кардио-васкуларних болести.