Вести

Tреба да подржимо председника у одбрани интереса Србије

За данашњи Објектив сам, између осталог, рекао да председник Александар Вучић води српску политику и води се интересима државе Србије.
 
Наредни период неће бити лак, али треба да подржимо председника у одбрани интереса Србије, у борби за политику која ће сачувати Србију од ових светских дешавања која ће бити, како сад ствари стоје, замршенија и компликованија. С друге стране, авантуристи жељни самопромоције, којима су ближи интереси неке друге стране, најбоље је да заћуте и да не говоре на штету Србије – поручује Јованов.
 
Према његовим речима, не треба заборавити да су пред нама председнички избори и да Србији у том погледу није потребно никакво експериментисање.
 
Kао држава и народ треба да станемо уз онога ко је показао да уме да проведе Србију кроз буре међународних односа и ко је у стању да наш брод кроз све те олује и буре доведе у неку сигурну луку, а то је председник Вучић. Има више него икад неподељену подршку грађана Србије и у политици коју води сада се показује да су његова предострожност, као и посвећеност довеле до тога да Србија буде спремнија од многих у региону и Европи – сматра Јованов.